CI

Drage koleginice i kolege,

U znak podrške svim članovima Farmaceutske komore Srbije pripremili smo set od 6 vebinara pod nazivom: „Razgovori petkom u sedam“, za koje verujemo da će vam pomoći u prihvatanju nove realnosti u kojoj živimo i radimo, a koji će se relizovati svakog petka u 19 časova od 7. maja do 11. juna ove godine. 

Kompletni program možete pogledati i OVDE

„Razgovor petkom u sedam“ vodiće specijalista kliničke psihologije, psihoterapeut, predsednica udruženja Savetovališta za psihoonkologiju, rebt terapeut i licencirani life coach, Vesna Kostić.

  • 7.5.2021. u 19 časova  - “Najčešči emocionalni problemi sa kojima se danas srećemo” u saradnji sa kompanijom “Galenika”
  • 14.5.2021. u 19 časova – “COVID 19 i emocionalni poremecaji koji proizilaze kao posledica ove zarazne bolesti” u saradnji sa kompanijom “Inpharm”
    • Pozivnica za petak 14.5.2021. godine OVDE
    • Link za registraciju za petak 14.5.2021. godine OVDE
  • 21.5.2021. u 19 časova – “Problemi vezani za zdravlje (somatsko i mentalno)” u saradnji sa kompanijom “Vemax Pharma”
  • 28.5.2021. u 19 časova – “Gubitak (sa osvrtom na probleme vezane za posao, interpersonalni odnosi, zašto mladi odlaze iz zemlje- šta to nedostaje kod nas)” u saradnji sa kompanijom “Abela”
  • 4.6.2021. u 19 časova – “Partnerske relacije (širom zatvorenih očiju pred prevarom partnera)” u saradnji sa kompanijom “Pharmanova”
  • 11.6.2021. u 19 časova – “Kako prevazići sve ove probleme? (povećanje otpornosti na stres, psihoterapija u službi promene kvaliteta reči i misli, odnosno života)” u saradnji sa kompanijom “Hemofarm”

„Razgovor petkom u sedam“ realizuje se sa cilјem pružanja podrške i pravih informacija o načinima prevazilaženja emocionalnih problema, mobilizacije unutrašnjih psiholoških kapaciteta i njihovo usmeravanje ka očuvanju mentalnog zdravlјa u aktuelnim uslovima.

SREĆAN DAN APOTEKARSTVA I USKRŠNJI PRAZNICI!

Svi članovi Komore, putem cirkularnog mejla dobiće mogućnost da se prijave za učešće.