CI

Drage koleginice i kolege, 

U skladu sa rezultatima ankete koja je postavljena na sajtu Komore 7.12.2021. godine pristup bazi MedicinesComplete je produžen. Na anketu je odgovorilo ukupno 915 članova Komore, a 887 (96.9%) se izjasnilo da želi da se pristup bazi produži. Posećamo Vas da pristup bazi imaju svi članovi Komore, pristupom na svoj korisnički servis sa ograničenjem da u istom trenutku može biti maksimalno logovano 300 članova Komore. 

____________________________________________________________

S obzirom da pretplata za korišćenje baze MedicinesComplete (ograničen pristup na izdanja BNF i BNF za decu) ističe 13. decembra 2021. godine, neophodno nam je Vaše mišljenje po pitanju produženja licence za naredni jednogodišnji period. MedicinesComplete je renomirana baza podataka Velike Britanije, koja sadrži medicinske alate i opsežne informacije o lekovima. Sve informacije su zasnovane na dokazima i redovno se ažuriraju, kako bi pomogle farmaceutima u donošenju odluka i unapređenju bezbednosti pacijenata.

Navedenu bazu podataka može da koristi svaki član Komore, pristupom na svoj korisnički servis sa ograničenjem da u istom trenutku može biti maksimalno logovano 300 članova Komore. 

Anketa se sastoji od samo jednog pitanja i možete joj pristupiti OVDE. 

Unapred hvala.