CI

stevan-sukljevic

Stevan Šukljević je rođen 1970. godine u Požarevcu. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Požarevcu a zatim je upisao Farmaceutski fakultet u Beogradu koji je završio u roku. Svoju profesionalnu karijeru započeo je i izgradio u Apoteci Požarevac. Tokom rada završio je dve specijalizacije na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu - specijalizaciju iz marketinga i menadžmenta u farmaciji i specijalizaciju iz farmaceutske zdravstvene zaštite. Otac je dvoje dece – Petra i Sofije.

Njegovim angažovanjem Apoteka Požarevac 2010. godine dobija apsolutni Oskar kvaliteta za poslovnu izvrsnost u konkurenciji malih i srednjih preduzeća. Bio je član Nadzornog odbora, a zatim i Upravnog odbora Farmaceutske komore Srbije (2006-2014). Zapamćen je kao omiljeni profesor u Medicinskoj školi u Požarevcu, smer farmaceutski tehničar.

Steva je plenio osobinama koje su mnogima nedostižne, a po kojima smo ga sa lakoćom prepoznavali i po kojima ćemo ga pamtiti. Pored energije, ambicioznosti i predanosti poslu, krasile su ga neposrednost i smisao za šalu u svakodnevnom radu, otvorenost, poštenje i razumevanje pri rešavanju problema, predusretljivost da pomogne, bilo da je u pitanju pacijent ili kolega.

Steva će ostati upamćen kao čovek koga su svi voleli i koji je zračio svojom pozitivnošću i vedrinom, jedinstven zbog retkog spoja profesionalnosti i plemenitosti koje su ga krasile i zbog kojih je bio omiljen i među kolegama i među pacijentima. Zbog toga trag koji je ostavio u nama, koji smo imali čast i privilegiju da ga poznajemo, ostaje neizbrisiv.